bpracing webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

550x140x65 mm intercooler MGP
550x140x65 mm intercooler MGP

25.500 Ft
AKCIÓ!
22.000 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


Garanciális feltételek
 VERSENYSPORTBAN HASZNÁLT ÉS SPORT CÉLÚ ALKATRÉSZEK GARANCIÁLIS FELTÉTELEI

A versenysportban, illetve közútitól eltérő használat során az egyes termékekre/alkatrészekre rendkívül eltérő és előre meg nem határozható hatások hatnak. Minden esetben a vevő felelőssége az, hogy kínálatunkból olyan terméket válasszon, amely megfelel igényeinek, illetve elviseli a rá ható terhelést. A gyári járműspecifikációktól eltérő alkatrészekre a BPracing Kft. jótállást vagy garanciát nem vállal, kivéve olyan esetben, amikor a termék gyártója vállal ilyet. A BPracing Kft. a lehető legtöbb rendelkezésére álló információt vevői tudomására hozza, ezzel segítve a termékválasztást, de kizárja minden felelősségét az alkatrészek kiválasztásával kapcsolatban, ez minden esetben a vevő feladata és felelőssége. Vitás esetekben a BPracing Kft. vállalja, hogy segíti a kommunikációt beszállítói és a panaszos vásárlók között. A gyártók és beszállítók által nyújtott jótállást és szavatosságot a BPracing Kft minden esetben biztosítja vevői számára, ám nem vállal felelősséget a hibás termék okozta járulékos károkért, illetve nem téríti a termék cseréjével járó munkadíjat és egyéb költségeket.
Kérjük minden megvásárolt termék esetében a beépítést megelőzően ellenőrízze, hogy az adott termék megfelel-e az elvártaknak, és ha úgy ítéli meg, hogy a várható igénybevételnek nem megfelelő terméket vásárolt, éljen elállási jogával!

A vevő elfogadja, hogy az oldalon található alkatrészek beépítése után előfordulhat, hogy a járműve már nem fog megfelelni a közúti közlekedés jogi követelményeinek.

Kérjük, amennyiben a fenti feltételekkel nem ért egyet, ne vásároljon tőlünk versenycélú alkatrészt! 


SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés