bpracing webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Műszertartó, 3-as, fekete
Műszertartó, 3-as, fekete

3.500 Ft
AKCIÓ!
2.800 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


Garanciális feltételek
 VERSENYSPORTBAN HASZNÁLT ÉS SPORT CÉLÚ ALKATRÉSZEK GARANCIÁLIS FELTÉTELEI

A versenysportban, illetve közútitól eltérő használat során az egyes termékekre/alkatrészekre rendkívül eltérő és előre meg nem határozható hatások hatnak. Minden esetben a vevő felelőssége az, hogy kínálatunkból olyan terméket válasszon, amely megfelel igényeinek, illetve elviseli a rá ható terhelést. A gyári járműspecifikációktól eltérő alkatrészekre a BPracing Kft. jótállást vagy garanciát nem vállal, kivéve olyan esetben, amikor a termék gyártója vállal ilyet. A BPracing Kft. a lehető legtöbb rendelkezésére álló információt vevői tudomására hozza, ezzel segítve a termékválasztást, de kizárja minden felelősségét az alkatrészek kiválasztásával kapcsolatban, ez minden esetben a vevő feladata és felelőssége. Vitás esetekben a BPracing Kft. vállalja, hogy segíti a kommunikációt beszállítói és a panaszos vásárlók között. A gyártók és beszállítók által nyújtott jótállást és szavatosságot a BPracing Kft minden esetben biztosítja vevői számára, ám nem vállal felelősséget a hibás termék okozta járulékos károkért, illetve nem téríti a termék cseréjével járó munkadíjat és egyéb költségeket.
Kérjük minden megvásárolt termék esetében a beépítést megelőzően ellenőrízze, hogy az adott termék megfelel-e az elvártaknak, és ha úgy ítéli meg, hogy a várható igénybevételnek nem megfelelő terméket vásárolt, éljen elállási jogával!

A vevő elfogadja, hogy az oldalon található alkatrészek beépítése után előfordulhat, hogy a járműve már nem fog megfelelni a közúti közlekedés jogi követelményeinek.

Kérjük, amennyiben a fenti feltételekkel nem ért egyet, ne vásároljon tőlünk versenycélú alkatrészt! 


SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés